Ikea Haarlem helpt Kindcentrum Spaarne Gasthuis inrichten

De ondertekening. Raden wie van de twee van de Ikea is.
De ondertekening. Raden wie van de twee van de Ikea is.
Foto: Spaarne Gasthuis

IKEA gaat het nieuwe Kind Centrum van het Spaarne Gasthuis helpen met ontwerpadvies, de inrichting van ruimtes en sponsoring van meubels en ander materiaal.

Als alles volgens plan verloopt opent het Vrouw Kind Centrum in 2018 zijn deuren. De komende maanden wordt in het Spaarne Gasthuis in Haarlem Zuid daarom grondig verbouwd. In april startte de verbouwing van de kinderafdeling. In oktober volgt de verbouwing voor een nieuw geboortecentrum. Dit wordt straks hét geboortecentrum voor de hele regio. Hier komen bevalsuites, kraam-neosuites en neosuites.

IKEA Haarlem kiest in het kader van hun People Planet Positive strategie voor steun aan een lokaal aansprekend doel waarbij het menselijke aspect uit dit concept een mooie invulling krijgt. Het nieuwe Vrouw Kind Centrum past hier uitstekend bij. IKEA vindt het welzijn van kinderen zeer belangrijk: de meest belangrijke mensen ter wereld.

Met de ondertekening van een intentieverklaring door Carl Petersson, storemanager IKEA Haarlem, en Linda de Groot, voorzitter Vrienden Spaarne Gasthuis, werd de samenwerking tussen IKEA Haarlem en de Vrienden Spaarne Gasthuis bekrachtigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen