Alliance ’22 verzorgt voetbaldagen in zomervakantie

Voetbalkamp.
Foto: Alliance '22

Voetbalclub Alliance ’22 organiseert voor komende zomervakantie twee keer voetbaldagen voor jongens en meisjes, Van 24 t/m 28 juli en 28 augustus t/m 1 september.

Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar uit Haarlem en omgeving wordt vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Alliance’22 aan de Zeedistelweg, achter de LifeFit. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Mochten ouders┬ániet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Alliance’22, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Alliance’22. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills.

Reacties