Vitaminstore weer sponsor Halve marathon van Haarlem

Start en finish op de Grote Markt.
Foto: pr

De Vitaminstore is ook dit jaar weer de naamgevend sponsor van het populaire hardloopevenement de Halve van Haarlem. Inmiddels gaan SportSupport en de Vitaminstore al het derde jaar in van deze samenwerking.

Vitaminstore heeft ruime expertise op het gebied van voeding. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een eigen levensstijl, daarom staat een persoonlijk advies hoog in het vaandel bij Vitaminstore. 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica.

Bij SportSupport is de maatschappelijk functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan het Aangepast Sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, JeugdSportPas, Schoolsport en Verenigingsadvies en Verenigingsondersteuning. Voor vijf gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtsportcoaches. Daarnaast organiseert SportSupport een aantal sport- en hardloopevenementen.

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt dit jaar voor de drie├źndertigste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent vijf afstanden; het pronkstuk de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop. Naar verwachting loopt zondag 24 september 2017 de hele regio weer uit en worden de deelnemers langs het parcours uitbundig toegejuicht.

Reacties