Jeugdsportfonds dit jaar goede doel Halve van Haarlem

Jonge deelnemers van start.
Foto: Sportsupport
De Vitaminstore Halve van Haarlem heeft dit jaar het Jeugdsportfonds Haarlem als goede doel is tijdens het hardloopevenement.
De overeenkomst tussen het Jeugdsportfonds Haarlem en SportSupport is ondertekend en beide partijen verheugen zich op een productieve samenwerking.

Het Jeugdsportfonds Haarlem zet zich in voor kinderen uit Haarlem en Zandvoort die thuis onvoldoende geld beschikbaar hebben om lid te worden van een sportvereniging.

Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. Dankzij het Jeugdsportfonds Haarlem kunnen deze kinderen toch mee doen.

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt zondag 24 september voor de drieëndertigste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent vijf afstanden; het pronkstuk de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop. De opbrengst van de donaties, die door deelnemers bij inschrijving vrijwillig worden gedoneerd, gaan naar het Jeugdsportfonds Haarlem.

Reacties