Na vijf jaar stort het Popkoor Haarlem zich weer op Soul

Optreden van het popkoor.
Foto: pr popkoor

Met Yummie Soul Food Reheated biedt het zestig stemmen tellend Popkoor Haarlem weer een swingende en smakelijke Soul-avond.

De rijke en nog steeds springlevende traditie van de soulmuziek blijft een bron van inspiratie voor vocalisten. Dat bewees het Popkoor vijf jaar geleden met het optreden ‘Yummy Soul Food’. Hoog tijd voor een stomend vervolg: ‘Yummy Soul Food Reheated’. Een swingende en smakelijke avond met het zestig stemmen tellende Popkoor Haarlem op zondagavond 25 juni in het Patronaat.

Uiteraard ontbreken songs van grootheden als Aretha Franklin, Stevie Wonder en Marvin Gaye niet op de setlijst. Maar ook de jongere generatie met Adèle, Sam Smith en Lianne La Havas heeft inmiddels een plek in het hart van het Popkoor veroverd. Een tribute aan Amy Winehouse hoort natuurlijk ook thuis op deze soulavond.

De arrangementen zijn gemaakt door koorleider Boris Kothuis. De Popkoor Band bestaat deze editie uit Kim Haworth op drums, Mischa Kool op bas, Marcel de Groot op gitaar, Lior Kuperberg op saxofoon, Charly Green op trompet en Boris Kothuis op toetsen.

Popkoor Haarlem is een coproductie van Hart en het Patronaat.

Popkoor Haarlem – Yummy Soul Food Reheated
Zondag 25 juni
Patronaat Grote Zaal
Aanvang: 20:30 uur (zaal open om 20:00 uur)
Entree: € 8,50
Kaarten via www.patronaat.nl en voor aanvang aan de deur

Reacties