Maandag weer een gratis NV Haarlem-show voor ondernemend Haarlem

Alain Timmers van De Grootste Band van Nederland trad de vorige keer op in NV Haarlem.
Foto: prfoto NV Haarlem/Ramon Philippo

Maaike en Brigitte van het Kweekcafé in de Kweektuin komen tijdens de volgende NV Haarlem, maandag 26 juni, alles uit de doeken over duurzaam ondernemen.

Lex Bekkernens is de muzikale gast en hij heeft volgens organisatie van de show voor en door ondernemend Haarlem een bijzonder verhaal.

Martijn van der Ende van Netco, specialist op het gebied van cybercrime & security, vertelt hoe een cyberaanval werkt en hoe ondernemers zich daartegen kunnen wapenen.

Over trends in supermarkten en wat daar bij komt kijken, vertelt Masha Vos, mede-eigenaresse van meerdere AH supermarkten in Haarlem.

Pim Serné startte enkele weken geleden met Diga een prachtig restaurant in de Damstraat. Hij zal het onder meer hebben over onderscheidend zijn in de horecawereld.

En wie weet dat in elk schuifdak van een Duitse auto een veer van Avek Haarlem Technische Verenfabriek zit. En dat er in de Waarderpolder reeds is gestart met de vervaardiging van twee miljoen veren voor een in Mexico te bouwen nieuw BMW model? Directeur Dennis Abels vertelt over de hoed en de rand.

Dit en meer tijdens de NV Haarlem van 26 juni in de Philharmonie. Inloop vanaf 16.30 uur. Talkshow van 17.00 uur tot uiterlijk 18.15 uur. Daarna tijd voor borrel en netwerken. Entree is gratis, aanmelden is verplicht.

 

 

Reacties