Vanaf nu inschrijven voor regionale ondernemerswedstrijd Pitch & Grow

logo van de wedstrijd.
Foto: pr

Ondernemers uit Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort die met hun bedrijf (door) willen groeien kunnen meedoen aan de pitchwedstrijd Pitch & Grow.

Tijdens de in oktober te houden voorrondes wordt bepaald wie door gaan naar de finale op 2 november in Sociƫteit Vereeniging aan de Zijlweg in Haarlem. Dan kiest een vakjury de beste groeipitcher. Deze krijgt een pakket aan zakelijke dienstverlening ter waarde van 10.000 euro. De inschrijving voor Pitch & Grow is geopend.

Pitch & Grow is bedacht door de Haarlemse ondernemers Harald Westerman (directeur/eigenaar Proyect inrichting & meer) en Constant Lamp (communicatietrainer- en coach). Zij lanceerden de pitchprijs in 2016 en richtten zich toen alleen op starters. Hun initiatief was meteen succesvol en wordt nu met steun van de partners Rabobank Haarlem en omstreken, Tanger Advocaten en Spaarne Accountants & Belastingadviseurs inhoudelijk verbreed. Vanuit het regionale bedrijfsleven ondersteunen ook communicatieadviesbureau De Coalitie, Triple A Visualz en DM Communicatie het initiatief.

Inschrijven voor de pitchwedstrijd kan via www.sopitch.nl.

Sociƫteit Vereeniging heeft veel ondernemers als lid en biedt graag onderdak aan Pitch & Grow. Voorafgaand aan de grote finale-avond op 2 november vinden de voorrondes plaats. Kandidaten uit Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort kunnen zich tot 15 september voor Pitch & Grow aanmelden op www.sopitch.nl. Daar kunnen ook belangstellenden die de finale bij willen wonen alvast terecht voor hun aanmelding.

Reacties