112

Politie zoekt getuigen beroving in parkeergarage Raaks

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatvond in de parkeergarage aan het Raaks in Haarlem. De politie verzoek eventuele getuigen om te bellen met de politie Haarlem op tel.nr. 0900-8844.

Op zaterdagmiddag omstreeks 13.15 uur was een 20-jarige man uit Zandvoort in de parkeergarage aan het Raaks in Haarlem. Hij had een afspraak met een man over het ruilen van kledingstukken. Als eerder had hij via internet contact gehad met de man. Zij hadden afgesproken om een paar bijzondere sportschoenen te ruilen voor een eveneens dure riem. De ruil had plaatsgevonden, maar de verdachte was uiteindelijk niet tevreden.

De uitruil van de riem en de schoenen zou plaatsvinden bij de garage. Uiteindelijk vond deze plaats in de garage. Nadat de verdachte zijn riem had teruggekregen, ging de verdachte er vandoor met de peperdure schoenen. De verdachte werd hierbij geholpen door drie mannen, die het slachtoffer bedreigden en zelf nog probeerden de sportschoenen die hij droeg, weg te nemen.

Signalement verdachte: Aziatisch uiterlijk, sprak normaal Nederlands, ongeveer 23 jaar oud en1.75 meter lang. Hij had gemillimeterd zwart haar en een klein snorretje. Opvallend was de tattoo met ‘supreme’ achter zijn rechteroor. Hij droeg een bordeauxrood baseball jasje met op de rug de tekst ‘supreme’ en een donkerblauwe ‘baggy’ spijkerbroek.

Het signalement van de drie andere mannen:

Man1 : getint uiterlijk, breed postuur, sprak Nederlands met een accent, ongeveer 25 jaar oud en 1.85 meter lang.

Man 2: getint uiterlijk, dun postuur, sprak Nederlands met een accent, ongeveer 20 jaar oud en 1.75 meter lang.

Man 3: donkere huidskleur, breed postuur, sprak Nederlands met een accent, ongeveer 25 jaar oud en  1.85 meter lang.

Reacties