Jeugdvoorstelling ‘JUNI’ (4+) tijdens ProefPark Haarlem

Sfeerfoto.
Foto: Facebook ProefPark
Op 26 en 27 augustus 2017 speelt theaterduo Hermans weet Raad hun nieuwe jeugdvoorstelling ‘JUNI’ op het ProefPark in Haarlem.
De voorstelling is geregisseerd door actrice Eva Van der Gucht, die met ‘JUNI’ haar regiedebuut maakt. De muziek is in handen van Peer Thielen. ‘JUNI’ is geschikt voor het hele gezin en duurt ongeveer 25 minuten. Kaarten zijn te koop op de website (http://proefparkhaarlem.nl/vermaak) en tijdens het festival.
Hermans weet Raad bestaat uit actrices Canick Hermans en Tanja de Raad, beiden afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tanja was o.a. eerder te zien als Prinses Linde in Prinsessia (Studio 100) en Canick als Vlinder in Vlinder, een meisje zonder naam (Theater WEI en is o.a. te horen als Yolanthe Sneijder Cabau in diverse televisieprogramma’s.
De voorstelling is o.a. tot stand gekomen met de steun van meer dan 100 donateurs, het VSB Fonds en de Provincie Gelderland.
‘JUNI’ gaat over een meisje dat is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Het verhaal beschrijft een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Reacties