Nieuwe maakster Toneelschuur komt met Goethe

De jonge Werther.
Foto: pr/Annaleen Louwes

Eline Arbo is een nieuwe maakster bij Toneelschuur Producties. Voor haar eerste voorstelling bij Toneelschuur Producties bewerkt zij de klassieke roman Het lijden van de jonge Werther van Johann Wolfgang Goethe.

De voorstelling is donderdag 21 t/m zaterdag 23 september om 20.00 uur te zien in de Toneelschuur, première: zaterdag 23 september. Kaarten zijn te koop via www.toneelschuur.nl, aan de kassa van de Toneelschuur of telefonisch via 023 5173910 (ma t/m vr 11.30 tot 21.45 uur, za/zo 10.30 – 21.45 uur). Ook is de voorstelling t/m 19 oktober te zien in diverse theaters in het land.

Toneelschuur Producties opent regelmatig haar deuren voor publiek bij de totstandkoming van een voorstelling. Een cruciaal moment in het maakproces zijn de try-outs: het eerste moment dat de voorstelling met het publiek wordt gedeeld. Voor de regisseur dé mogelijkheid om de laatste punten te perfectioneren. Om het voor het publiek extra aantrekkelijk te maken hanteren we vanaf nu voor alle try-outs van Toneelschuur Producties (dus ook voor Het lijden van de jonge Werther op 21 en 22 september) een vaste prijs van € 12,00.

 

Reacties