Simon Raedts nieuwe voorzitter Bevrijdingspop

Simon Raedts.
Foto: pr

Simon Raedts (39) is de nieuwe voorzitter van Bevrijdingspop.  Simon Raedts volgt Ella Blommaert-Zander op die de afgelopen twee jaar de functie vervulde.

Raedts gaat samen met de groep bestaande vrijwilligers aan de slag het festival verder te professionaliseren en de thematische invulling steviger te positioneren. Simon Raedts is directeur/eigenaar van Vastgoedfonds Nederland en zet zich daarnaast in voor verschillende goede doelen.

Bevrijdingspop Haarlem draait al ruim 37 jaar op -en daardoor dankzij- vrijwilligers. Van bestuur tot fondsenwerving, van hekkenbouwer tot cateringmedewerkers. Ruim 400 vrijwilligers zetten zich enthousiast en belangeloos in om jaarlijks op 4 en 5 mei voor zo’n 125.000 bezoekers een fantastisch festival neer te zetten.

Simon Raedts: “Het is uniek dat een groot jaarlijks evenement als Bevrijdingspop vrijwel uitsluitend door vrijwilligers wordt georganiseerd. Het enthousiasme van de vrijwilligers is enorm en werkt aanstekelijk. Ik kijk er erg naar uit onderdeel en een verbindende factor te zijn van deze groep en bij te dragen het oudste bevrijdingsfestival van Nederland.”

 

Reacties