Talkshow bij voorstelling Gouwe Pinda’s

De gouwe pinda's.
Foto: pr

De Toneelschuur, Hart en Theaterzaken Via Rudolphi organiseren een talkshow rondom de voorstelling Gouwe Pinda’s: Tempo Doeloe.

Een avond over heimwee, familiegeheimen en ontworteld zijn. De talkshow vindt plaats in de Toneelschuur Haarlem, op maandag 30 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur. Een kaartje voor deze avond kost tien euro inclusief drankje en is te koop via www.toneelschuur.nl.

Na de succesvolle theatervoorstelling ‘Ouwe Pinda’s’ zijn Bodil de la Parra en Nadja Hüpscher opnieuw te zien in het theater, bijgestaan door Esther Scheldwacht. Van woensdag 15 november t/m zaterdag 18 november (20.30 uur) spelen zij in de Toneelschuur de voorstelling Gouwe Pinda’s. Een tragikomisch portret van drie Indische zussen die niet alleen worstelen met zichzelf en met elkaar, maar ook met hun koloniale achtergrond en verleden.

Ga op maandagavond 30 oktober alvast in gesprek met toneelschrijfster en actrice Bodil de la Parra (Gouwe Pinda’s), schrijfster Marion Bloem (o.a. ‘Geen gewoon Indisch meisje’) en Chris Rijken en Frits Rijnenburg van de Stichting Indische Ouderenraad Haarlem (SIOH) over de thematiek van de voorstelling;’Tempo Doeloe’, over emigratie, familiegeheimen en ontworteling. Deze avond vindt plaats in het kader van de collegetour ‘Rondje Kunst’ en vindt plaats in samenwerking met Hart Haarlem. Gespreksleider is presentator en radiomaker Botte Jellema (o.a. Nooit meer slapen-VPRO).

Een kaartje voor ‘Rondje Kunst-Tempo Doeloe’ kost E 10,- inclusief drankje. Op vertoon van het toegangskaartje voor deze avond Rondje Kunst, krijgt men E 4,- korting op de normale toegangsprijs van de voorstelling Gouwe Pinda’s op 15, 16 of 18 november. Men betaalt dan E 14,50 in plaats van E 18,50.

Reacties