Nova College houdt 27 november Open huis

Weer open huis bij het Nova College.
Foto: pr

ROC Nova College houdt maandag 27 november van 18.00 – 21.00 uur Open huis voor vrijwel alle mbo opleidingen in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en Harlingen en IJmuiden.

Nova College verzorgt mbo in de sectoren Economie, Techniek en Zorg en Welzijn. De opleidingsrichtingen die 27 november Open huis houden zijn: Autotechniek, Bouw, Dans en Theater, Handel en Commercie, Horeca en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Nieuw in Hoofddorp zijn drie opleidingen Fastservice voor beroepen als barista of manager buffetrestaurant.

Het Nova College is volgens de Keuzegids MBO 2017 het beste roc in de Randstad en staat op een gedeelde 7e plaats binnen in de top-10 van de totale ranglijst. Van alle roc’s is Nova College een van de twee roc’s met een ++ beoordeling van de Onderwijsinspectie. Acht opleidingen hebben het kwaliteitszegel ‘topopleiding 2017’ verdiend, waarvan vijf opleidingen op de 1e plaats in de Randstad staan. De 8 topopleidingen zijn: Bouw, CIOS Haarlem Hoofddorp, Cosmo Academy, Dans en Theater, Laboratoriumtechniek, Media, Procestechniek MyTec, Verpleegkunde.

Tijdens het Open huis krijgen bezoekers informatie en persoonlijk advies van docenten, praktijkopleiders van stagebedrijven en van mbo studenten. Daardoor ontstaat een compleet beeld van hoe het is om een opleiding te volgen op het Nova College: wat leer je, hoe leer je, hoe is de sfeer op school en wat is de kans op werk na deze opleiding. De juiste opleidingskeuze is een van de belangrijkste factoren die bepalen of iemand een opleiding met succes volgt en afrondt. Wie naar het Open huis wil komen van het Nova College kan zich aanmelden via de website novacollege.nl. Na aanmelding ontvangt men per e-mail het gekozen Open huis-programma.

Reacties