Primeur Hi-Ha-Hondelul: vrouw presenteert Voetbal Show

Helene Henkdriks komt naar Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show.
Foto: prfoto

De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show heeft een primeur. Voor de eerste keer zal het ‘voetbaltotaaltheater’ worden gepresenteerd door een vrouw.

In het Haarlemse Patronaat treedt Hélène Hendriks op maandag 15 januari om 20.00 uur in de voetsporen van Jan. J. Pieterse, Herman van der Zandt en Tom Egbers.

Hendriks is als presentator en interviewer bekend van FOX Sports. Met Jan Joost van Gangelen presenteert ze elke zaterdag De Eretribune. Daarnaast is ze regelmatig te zien in het programma Voetbal Inside en als tafeldame in De Wereld Draait Door.

Hans Sibbel

In de vierde show van productiemaatschappij Brilstand is een belangrijke rol weggelegd voor cabaretier Hans Sibbel. De verrassende muziekkeuze brengt een eigenzinnige Fries naar het Patronaat, Meindert Talma. Hij zal maandag onder meer eer betonen aan de besnorde, Haarlemse cultvoetbalheld Abe van den Ban.

John van ’t Schip

De drie ‘voetbalgasten’ in het Patronaat zijn Dries Boussatta, John van ’t Schip en Royston Drenthe. Boussatta, oud-speler van HFC Haarlem, was de eerste Marokkaanse Nederlander in het Nederlands elftal. Oud-Ajacied Van ’t Schip baart momenteel opzien met PEC Zwolle en oud-Feyenoorder Royston Drenthe is als rapper actief.

Brilstand bestaat uit de (sport)journalisten Paul Onkenhout, Dick Sintenie, Edwin Struis en Simon Zwartkruis plus producent Niels van Boheemen. Net zoals in de vorige drie shows krijgen ze ook maandag weer steun van de Haarlemse puntdichter Jan J. Pieterse en ‘dominee’ Klaas Vos. Jos Maathof (Voetbal Inside) is opnieuw de regisseur.

Reacties