Nieuwe hoofdsponsor Grachtenloop

Deelnemers aan de Grachtenloop.
Foto: Sportsupport

In 2018 gaat het Haarlemse hardloopevenement Grachtenloop verder onder de naam de ZorgSpecialist Grachtenloop.

Otto Korstenbroek, directeur van de ZorgSpecialist, en Stefan Schilder, coördinator Grachtenloop bij SportSupport, kijken beide met veel plezier uit om deze nieuwe samenwerking een mooie invulling te geven. Korstenbroek: “Wij vinden het als regionale thuiszorgaanbieder belangrijk om het bewust bezig zijn met je gezondheid door bijvoorbeeld te sporten op een positieve manier onder de aandacht te brengen.”

“Daarbij hebben wij met de ZorgSpecialist aan boord die enthousiaste partner gevonden waarmee wij samen de Grachtenloop naar een volgend niveau kunnen tillen,” vult Schilder aan. “Samen gaan wij het thema gezondheid en bewegen nog beter vormgeven. We streven gezamenlijk naar een groei van het aantal deelnemers en een nog grotere uitstraling van het evenement.”

Midzomeravondloop

Met zo’n 4000 deelnemers is de ZorgSpecialist Grachtenloop een populair evenement in de regio. “Het moet echt een feestje worden. Het is al jaren de gezelligste midzomeravondloop van Nederland. Haarlemmers moeten trots zijn op dit mooie evenement en als je niet meeloopt dan sta je langs het parcours om al die deelnemers aan te moedigen.” zegt Schilder met een grote glimlach. Dit jaar verwacht de organisatie uitverkocht te zijn en de deelnemerslimiet van 4500 lopers te halen.

Dit jaar vindt de ZorgSpecialist Grachtenloop op vrijdag 22 juni plaats en is hiermee alweer de 24e editie. De inschrijving opent op 1 maart. Op het programma staat weer de KidsRun een 5 en 10km. Het parcours gaat traditiegetrouw door hartje centrum. Het wordt weer een gezellig hardloopfeest in Haarlem op vrijdag 22 juni. Voor meer informatie kijk op de website grachtenloop.nl

 

 

Reacties