Business Post investeert in frankeermachine

werken met de allernieuwste frankeermachine bij Business Post.
Foto: Paswerk

De postmarkt krimpt, omdat steeds meer post digitaal gaat. Maar Business Post Kennemerland verzorgt steeds meer geadresseerd en huis-aan-huis poststukken.

In 2017 waren dat er al meer dan 3.000.000. De combinatie van persoonlijke dienstverlening en sociale werkgelegenheid slaat bij steeds meer bedrijven en organisaties aan.

Daarom heeft Business Post Kennemerland besloten verder te investeren. Er is een gloednieuwe frankeermachine voor 40.000 euro aangeschaft. Die maakt het verwerken van de groeiende hoeveelheid geadresseerd drukwerk beheersbaar.

De frankeercapaciteit is nu verhoogd van 3.600 naar bijna 10.000 stuks per uur. Dat biedt de mogelijkheid om meer medewerkers in te zetten op het primaire werk van post sorteren en bezorgen.

Business Post Kennemerland is een bedrijf van sociale onderneming Paswerk. Bij Paswerk werken ruim 800 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarvan 80 bij Business Post Kennemerland. Het bedrijf bezorgt op zes dagen van de week met de “ouderwetse” postbodes in nagenoeg alle straten in de hele regio Zuid-Kennemerland.

Reacties