Haarlemse DJ & Producer School viert 5 jaar bestaan met open dag

Links staat Pascal Bouberg Wilson.
Foto: Haarlemse dj school

De Haarlemse DJ & Producer School bestaat dit jaar 5 jaar. Dat viert de jarige met de eerste open dag, zaterdag 3 maart, op de nieuwe locatie sinds 2018 aan de Richard Holkade. Aan de open dag is ook een DJ Contest gekoppeld.

Door de verhuizing naar de nieuwe locatie, begin dit jaar, en ook de groei die de eerste 5 jaar is doorlopen, heeft het team zijn diensten kunnen uitbreiden.

Daarom voelt het nu als het aangewezen moment om Haarlem te laten weten dat zij een DJ & Producer School rijker is. De deuren staan voor iedereen open (gratis entree), nieuw
geïnteresseerde in het vak, beginners, gevorderden en ouders: iedereen is welkom.

Het programma is toegespitst op een breed publiek van jong tot oud, beginners &
gevorderden en uitlopende genres van trap, future house tot techno. Er worden
presentaties gegeven en de kans om gear te testen. Ook kunnen er één op één vragengesteld worden bij de stands over uiteenlopende onderwerpen van dj t/m producer en alle technische vragen ertussen. De open dag is zaterdag 3 maart van 13:00-17:00 op de nieuwe locatie: Richard Holkade 10, 2033 PZ Haarlem (in het Blauwe Wetering / Office Hotel
Gebouw).

Aan het eind van de dag zal er een DJ Contest (de halve finale) gaan plaatsvinden voor de leeftijd 12 t/m 16 jaar in diverse muziek stijlen. Deze contest is gekoppeld aan het evenement Platform. De winnaar van deze halve finale zal naast 2 talenten gaan optreden op het evenement Platform. De finale van de contest zal later dit jaar gaan plaatsvinden. De winnaar van deze finale zal een prijzenpakket t.w.v. €200,- en een optreden op het Spaarne Concert 7 juli deze zomer winnen, welke georganiseerd wordt door H&L Producties.

Reacties