Opzwepend dansconcert ‘Role Model’ in De Toneelschuur

De cast op de catwalk.
Foto: pr

In ROLE MODEL van DOX & Nicole Beutler Projects staan zes jonge vrouwen samen sterk. Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, onzeker, rauw, zacht… Ze zijn het allemaal, en alles er tussenin.

Zes rebelse persoonlijkheden overstijgen alle labels met hun eigen danstaal, hun wijsheid en hun unieke talent en omarmen hun kracht op de dampende beats van DJ Streamer.

Choreograaf Nicole Beutler, Magne van den Berg en DOX, hét Utrechtse huis voor jong podiumtalent, creëerden de voorstelling samen met zes unieke performers. Met martial arts, vogueing, hiphop, house, rap en zang viert Role model eigenheid en diversiteit. Een inspirerend stuk voor iedereen van 12 tot 99 jaar.

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert We Are Public een inleiding. WAP-Hoofdredacteur Kickan Schipper gaat in gesprek met choreograaf Nicole Beutler over Role Model. De inleiding is voor iedereen gratis toegankelijk. Gezien het beperkt aantal plekken is het raadzaam een plek te reserveren.
Role Model is in de Toneelschuur te zien op donderdag 19 april om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Toneelschuur.

Reacties