Live muziek en jamsessies op de donderdagavond in Hart Café

Live muziek bij Hart.
Foto: pr/Stephanie Driessen

Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je op de donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café aan de Kleine Houtweg 18. Vanaf 20.30 uur barst het daar vrijwel wekelijks los en kunnen liefhebbers van jazz, blues, pop en singer-songwriter komen luisteren onder het genot van een drankje én meespelen. Toegang is gratis.

Op donderdag 17 en 31 mei speelt onze huisband Trio JÖP. Dit initiatief van drummer Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner is voor zichzelf begonnen nadat zij jarenlang samen speelden als de hechte ritmesectie van de Gerard Kleijn Group.

Na een kort concert leidt het trio een jamsessie waar muzikanten van elk niveau van harte worden uitgenodigd om mee te spelen en ervaring op te doen.

Donderdag 24 mei speelt singer-songwiter Anne Reijnoudt. Anne is een talentvolle singer-songwriter (1995) uit Zwanenburg. Met een combinatie van smaakvolle interpretaties van bekende songs, eigen geschreven pop, indie pop & pop rock songs, zet ze in een sfeervolle en veelzijdige performance neer. In het voorprogramma staat Triangle. Deze driekoppige band wordt gevormd door drie vrienden die elkaar vonden in hun liefde voor rock en improvisatie. Triangle staat voor originele gitaarpartijen, vette baslijnen, strakke drums en een stem die je alle hoeken van de kamer laat zien.

Na de set van Anne Reijnoudt is er plek voor een aantal singer-songwriters om eigen nummers ten gehore te brengen. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected]

Reacties