Street Jump opent deuren in Haarlem Grootste indoor trampolinepark in omstreken

Logo van Streetjump.
Foto: pr

Street Jump Haarlem is het eerste indoor trampolinepark in omstreken, gevestigd in de Tetterodehal te Overveen. Het heeft 50 trampolines en diverse sportieve area’s zoals het Ninja Warrior Parkour.

Street Jump Haarlem vormt onderdeel van een landelijke franchiseketen. De drie tennisbanen in de Tetterodehal worden opgeofferd voor ruim 1900M2 trampolinepark met aanvullende horeca. “Op steeds meer plekken in het land zie je dit soort parken komen”, aldus mede-eigenaar Jeroen Bruin.

“Verbazingwekkend genoeg stond Haarlem hier nog niet tussen, terwijl het met autosnelwegen en diverse OV-gelegenheden binnen handbereik de ideale uitvalsbasis vormt voor een indoor trampolinepark. Indoor trampolineparken vormen een nieuwe trend in Europa en hier willen we Haarlem graag van mee laten genieten”.

Er wordt met man en macht gewerkt om het trampolinepark op tijd af te krijgen. Half juni start de bouw van de trampolines, zodat medio juli de deuren geopend kunnen worden. Bij Street Jump Haarlem kun je terecht voor een leuke dag met het gezin, maar ook voor een uniek uitje met het bedrijf of vrienden.

Street Jump Haarlem biedt tevens verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes waarbij allerlei sportieve uitdagingen klaarstaan. “Wij willen er graag aan bijdragen dat kinderen meer gaan bewegen”, vertelt Bruin verder. “Zo willen we ook graag alle scholen, sportverenigingen en de buitenschoolse opvang uit de regio uitnodigen om een keer gratis te komen springen”.

Voor meer informatie over Street Jump Haarlem, bekijk www.streetjump.nl of bezoek onze Facebookpagina facebook.com/StreetJumpHaarlem.

Reacties