Mini-Mysteryland bij Hartekamp Groep voor jongeren met een beperking

Open dag bij Hartekamp Groep.
Foto: haarlemnieuws

Op woensdag 13 juni 2018 houdt 10,000 HOURS samen met Mysteryland en 70 vrijwilligers een mini festival voor 200 jongeren met een beperking. Dit vindt plaats bij de Hartekamp Groep in Heemstede.

Dit is het derde jaar dat Mysteryland en 10,000 HOURS een vrijwilligersdag organiseren bij de Hartekamp Groep in Heemstede. Tijdens deze dag wanen de jongeren zich een middag als echte VIPS op een speciaal voor hen georganiseerde mini Mysteryland. Tijdens deze middag kunnen de VIPS samen met de vrijwilligers verschillende workshops volgen zoals een DJ of dans workshop of graffiti spuiten. Deze workshops zijn de voorbereiding op het feest waar de dag mee wordt afgesloten.
Festivalgangers konden zich de afgelopen weken als vrijwilliger opgeven voor deze vrijwilligersdag en de aanmeldingen waren weer overweldigend. Ieder jaar zijn er meer aanmeldingen dan dat er plekken beschikbaar zijn.

De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken onder jongeren.
Sinds de oprichting in 2010 is er al meer dan 55.000 uur vrijwilligerswerk. Samen met festivalorganisaties, dj’s en bezoekers zet de stichting zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kwetsbare kinderen, eenzame ouderen, daklozen en mensen met een verstandelijke beperking. Voor meer informatie zie: www.10000HOURS.nl

Mini Mysteryland
Hartekamp terrein Heemstede, Herenweg 5
Datum: 13 juni
Tijd: 12:00 – 15:00

Reacties