Vanaf vandaag weer Hollandse Nieuwe happen bij vishandel Dennis Jonk op Marsmanplein

Dennis Jonk.
Foto: Redactie

Het is weer zover! Vandaag kunnen we weer genieten van de eerste vangst van de Hollandse nieuwe haring. En wat voor vangst, de haring is nog lekkerder en vetter dan vorig jaar, vertelt kenner Dennis Jonk van de gelijknamige vishandel op het Marsmanplein.

Vanaf vanochtend vroeg staan er daarom weer lange rijen klanten voor een lekkere haring van Volendammer vishandel Dennis Jonk. Vorig jaar stond de zaak op deze dag ook continu vol met visliefhebbers.

Maar wat onderscheidt deze haring van anderen? Dennis weet het wel: “Wij gaan heel secuur om met de haring, want het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de haring goed schoon is en de haring op de juiste koude temperatuur blijft.”

Dennis Jonk hoopt dat veel mensen op hem stemmen op www.nationaleharingtest.nl voor de lekkerste en schoonste haring van Noord-Holland. Hij verloot elke week 5 x 5 haringen onder de stemmers.

Dennis is weer helemaal klaar voor deze speciale dag. “Kom gezellig langs bij ons in de winkel en proef onze haring onder het genot van een koude korenwijn.”

Reacties