Sponsor opnieuw partner van Halve van Haarlem

De start van vorig jaar van de Halve van Haarlem.
Foto: sportsupport

Infopunt Zorg is dit jaar voor de tweede keer partner van de Vitaminstore Halve van Haarlem. Net als vorig jaar sponsort Infopunt Zorg de 5 km van de Vitaminstore Halve van Haarlem.

Drie bedrijventeams namens Infopunt Zorg zijn samengesteld. Ze hebben zin in hét Haarlemse hardloopfeest eind september. Gecombineerd met een serieuze missie: deelnemers en publiek enthousiast maken voor werken en leren in de zorg. Iedereen weet van de grote personeelstekorten in de zorg. Het is belangrijk nieuwe zorgmedewerkers te vinden en huidige zorgmedewerkers te behouden.

De Infopunt Zorg bedrijventeams laten een mooie vertegenwoordiging zien van de vele organisaties achter Infopunt Zorg. Zo lopen medewerkers mee van Spaarne Gasthuis, Viva Zorggroep, RIBW-KAM, Reinalda Zorggroep, Lijn5, Pro Senectute, Rode Kruis Ziekenhuis, Kenter Jeugdhulp, Nova College, Bureau VBZ en Ons Tweede Thuis.

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt dit jaar voor de vierendertigste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent vijf afstanden; het pronkstuk de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop. Op zondag 30 september 2018 loopt de hele regio weer uit en worden de deelnemers langs het parcours uitbundig toegejuicht.

Inschrijven of meer informatie is te vinden op de website van de Vitaminstore Halve van Haarlem: www.halvevanhaarlem.nl

Reacties