Baars Verhuizingen uit Haarlem helpt alleenstaande verhuizen

De verhuizers van Baars staken hun handen uit de mouwen.
Foto: pr verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Mondial Baars Verhuizingen een alleenstaande vrouw uit Haarlem verhuisd. De stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiƫle middelen en het netwerk voor hebben.

Voor deze verhuizing werd er een aanvraag ingediend door een hulpverlener van het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlem (CJG) voor een alleenstaande vrouw. Vanwege haar gezondheidsklachten en financiƫle situatie zou een verhuizing een te grote klus worden om het zelf op te pakken. Daarom werd er een beroep gedaan op de Verhuisfamilie.

Deze stichting benaderde hiervoor een Erkende Verhuizer uit de regio met de vraag om mee te helpen: Mondial Baars Verhuizingen.

Stichting De Verhuisfamilie ontvangt aanvragen uit heel Nederland voor hulp bij een verhuizing. De aanvragen worden uitsluitend in behandeling genomen als deze zijn ingediend door een hulpverlener en als ze aan alle voorwaarden voldoen. Kijk voor meer informatie over de werkwijze op de website www.verhuisfamilie.nl.

Reacties