André Kuipers komt per helicopter naar MAAK Haarlem

André Kuipers.
Foto: pr

MAAK Haarlem organiseert op zaterdag 6 oktober 2018 van 12.00 tot 17.00 uur voor de derde keer in successie haar open dag.

Op het MAAK Haarlem-terrein aan de Oudeweg zijn zo’n 35 bedrijven gevestigd. Een deel van deze bedrijven richt zich op 3D Print, 3D Ontwerp, 3D Design. En achter op het MAAK terrein, worden van restafval ‘nieuwe’ producten gemaakt, kite- en surfboards, bijzondere meubelstukken en vind je er een 3D Creation Lab.

Ambassadeur

Ook dit jaar is MAAK Open weer aangesloten bij het Weekend van de Wetenschap. En tijdens deze editie brengt een van de ambassadeurs van het Weekend van de Wetenschap, André Kuipers, per helikopter, een bezoek aan de open dag. Daarnaast zijn er tijdens MAAK Open allerlei wetenschappelijke wetenswaardigheden te ontdekken.

Tijdens MAAK Open, tussen 12 en 17 uur, is er op het terrein van alles te zien en te beleven. Er zijn deze middag doorlopend demonstraties, workshops en activiteiten waar je zelf iets kunt doen en maken. Deze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden.

De Haarlemse DJ School zet zijn Young Talent DJ’s in bij MAAK Open. Dit aanstormende Haarlemse talent zal tijdens de open dag voor fijne muziek en beats zorgen.

SMAAK

 

De catering op deze dag wordt verzorgd door SMAAK, het opleidingsrestaurant van het Lotus College; een horeca-praktijkschool voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens MAAK Open, zorgen zij voor diverse hapjes en drankjes.

 

 

 

Reacties