NZH Hobbyclub drie weken actief in Winkelcentrum Schalkwijk

Foto: NZH Hobbyclub

Voormalig pand van Leon drie weken lang domein van hobbyclub met modelspoorbanen, films over de NZHVM en de verhuizing van het NZH Museum, en mogelijkheid van gratis onderhoudsbeurt van modelspoor en locomotieven

Voor de 5e keer op rij is de NZH Hobbyclub in de maand december terug te vinden in Winkelcentrum Schalkwijk. Van 1 tot en met 23 december is de hobbyclub neergestreken in het voormalige pand van Leon.

Gedurende deze weken worden films vertoond van o.a. de verenigingsbanen, de NZHVM n.v. in zijn hoogtij tramdagen en de verhuizing van het NZH museum naar de Waarderpolder.

Onderhoud en verkoop gebruikt modelspoor
Verder kunnen bezoekers ook terecht voor een gratis onderhoudsbeurt aan hun modelspoor locomotieven. Let op: indien er onderdelen vervangen moeten worden zijn daar wel kosten aan verbonden. Ook is er een grote hoeveelheid gebruikt modelspoor materiaal te koop, van kant en klare startsets tot locomotieven, wagens, rails, wissels enz. Voor gelijk en wisselstroom, maar ook digitaal materiaal in H.O. en “N” spoor.

Er staan 3 modelspoorbanen opgesteld, waaronder een modulaire LGB baan, een vintage Märklin baan uit de jaren ‘50 en een digitale “N’ baan.

Reacties