Haarlemse ‘Snuffelmug’ maakt kringloop naar Heemstede

Foto: Charles Duijff

Kringloopwarenhuis ‘Snuffelmug’ werd op woensdag 10 april officieel geopend door de Heemsteedse wethouders Nicole Mulder en Sjaak Struijf. Daaraan vooraf bracht de redactie van Nieuws.nl een bezoek aan het warenhuis.

foto’s, tekst en filmpje Charles Duijff (klik op foto’s voor uitvergroting)

De Snuffelmug, waarvan ook een filiaal in Haarlem bestaat, is een nieuw kringloop leer-/werkbedrijf gevestigd aan de Cruquiusweg 37 in Heemstede. (Website-link onderaan dit artikel) De doelstelling is hergebruik van goederen en grondstof wat ten goede komt aan re-integratie. In november 2018 is al gestart met de Heemsteedse lokatie en na ongeveer een half jaar technisch- sociaal- en logistiek ‘inburgeren’ was de tijd aangebroken voor de officiële opening. Hieronder v.l.n.r. figurant Fred Rosenhart, teamleider Tom Arens, bedrijfsleider Tom Wielart, teamleider Marc Dahlhaus en figurante Ada Vinken De prachtige kleding uit de tijd van ridder Adriaan Pauw maakt (ondanks afkomst uit voorname kringen) helaas geen deel uit van de kringloop….

Hieronder een kort filmpje van het kringloopwarenhuis

 

Gelegenheid voor een heerlijke consumptie tijdens het winkelen. Tijdens het snuffelen moet ik natuurlijk zeggen….. Kleine Snuffelmugjes die niet steken. Prachtig gegrimeerd door… (Zie verderop) Alle artikelen overzichtelijk gesorteerd  Ter gelegenheid van de feestelijke openingsdag konden kinderen zich prachtig laten grimeren door ‘Bibi Grime’ (www.bibigrime.nl) Bianca Werter maakt het verschil !!Deze dag was ook Vinyl DJ Bob Leistra aanwezig voor passende sfeermuziek. ([email protected]) Veel muziekliefhebbers vinden toch vinyl als geluidsdrager het meest warm klinken…. DJ nodig? Bob houdt zich aanbevolen

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE SNUFFELMUG

Reacties