Winnen pitch Karma Factory op het Nova College

Foto: Michel van Bergen

Floor Brabander, Sylvia Otto en Nienke van de Heijden, studenten van de opleiding Pedagogisch medewerker Nova College Hoofddorp, hebben de pitch gewonnen van de Karma Factory met hun idee ‘Happy Game Day’ voor vrijwilligerswerk.

The Karma Factory van Young Society stimuleert studenten van het Nova College in Hoofddorp tot vrijwilligerswerk. Hiervoor lanceerde The Karma Factory vrijdagmiddag een nieuwe webapp en hield een wedstrijd onder studenten voor het beste idee voor vrijwilligerswerk. CDA Tweede Kamerlid Michel Rog was erbij.

Met de webapp van The Karma Factory kunnen studenten zich aanmelden voor vrijwilligerswerk in het kader van maatschappelijke diensttijd. Met vrijwilligerswerk kunnen studenten karmapunten verdienen en die karmapunten kunnen ze via de webapp besteden in de webshop van The Karma Factory. De studenten met de beste pitch krijgen ondersteuning van The Karma Factory bij het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk. Stefan Burger van The Karma Factory legt uit dat de jury het idee van Happy Game Day heeft gekozen omdat dit project zowel kinderen als ouderen aanspreekt en deze twee groepen samenbrengt.

Reacties