HIT sluit af met finales Theater en Beeldende Kunst

Foto: HIT Screenshot

Het HIT (Haarlems Interscholaire Toernooi) biedt leerlingen die hun talenten willen ontwikkelen de kans om deel te nemen aan masterclasses en finales waarin zij zich op professionele Haarlemse podia presenteren aan een groot publiek.

Medio april barstte de HIT-finaleperiode los. In juni wordt de reeks afgesloten met de finales Theater en Beeldende Kunst. Vrienden, familie en andere belangstellenden kunnen de finales komen bezoeken.

De expositie Beeldende Kunst 2D en 3D is sinds begin mei te bezichtigen bij Hart, hét centrum voor kunst, kennis en cultuur aan de Kleine Houtweg 18 in Haarlem.

Vanaf maandag 3 juni kan het publiek ook stemmen via ‘stembiljetten’ die bij de bar van het Hart Café te verkrijgen zijn. Vrijdag 14 juni vindt bij Hart om 16.00 uur de prijsuitreiking plaats. Deze ‘finale’ is voor iedereen vrij toegankelijk.

Dinsdag 11 juni is de Toneelschuur om 20.00 uur het podium voor theatertalenten. De HIT Jongeren Theaterjury zal dan bepalen wie zich winnaar mag noemen in deze categorie. Kaarten voor deze finale zijn verkrijgbaar via de Toneelschuur (www.toneelschuur.nl).

Link naar website:

Wat is HIT

Reacties