De HaloClinic heeft mij geholpen mijn adem terug te krijgen!

Foto: HaloClinic

Ik heb mijn leven lang al last van astma en hooikoorts en daarbij heb ik geen goede ademhaling. Natuurlijk heb ik, op aanraden van mijn arts, vele verschillende pufjes uitgeprobeerd. Voor een korte periode gaven die mij verlichting, maar op het lange termijn heeft het mij nooit van klachten af geholpen.

Op een dag hoorde ik van mijn collega, die een vriend had met dezelfde problemen als ik, ‘Bezoek toch eens de HaloClinic’. Na het opzoeken op internet over het concept van halotherapie kwam ik er achter dat deze methode een verlichtend effect zou moeten hebben op mijn problematiek voor de langere termijn. De halotherapie is namelijk een zouttherapie die extreme verlichting geeft van problemen met de luchtwegen en de huid. Wat geweldig! Zodoende heb ik via de website haloclinic.nl een afspraak gemaakt en heb mijn eerste sessie meegemaakt. Deze sessie bestaat uit het inademen van fijne zoutstof en de werking ervan was ongelofelijk! Het is ook zo rustgevend in de zoutkamer. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld als na die sessie. “Ik voel me als herboren”.

Waarom naar HaloClinic Nederland?

Voor de eerste keer sinds een lange tijd kon ik weer normaal ademhalen en had ik geen last meer van kortademig en benauwdheid. Gelukkig kon ik gelijk mijn volgende sessies inplannen, want dat er geen wachtrijen zijn is ook iets wat de HaloClinic op haar site had aangegeven. Er is keuze uit twee filialen, Zaandam en Heemstede. Zelf heb mijn sessies genomen in Heemstede, omdat ik daar dichterbij woon. Voor mensen die slecht ter been zijn is de locatie geweldig bereikbaar, omdat er genoeg parkeergelegenheid is naast de kliniek. De therapie is, naast astma, een goede uitkomst voor de volgende aandoeningen:

  • COPD
  • Eczeem
  • Psoriasis
  • Allergieën
  • Hooikoorts
  • Bronchitis
  • Chronische hoest
  • Longontsteking

Er zijn verder nog specifiekere aandoeningen die kunnen worden aangepakt bij de HaloClinic, maar die zijn te vinden op hun website. Ik ben zeer te spreken over de behandelmethode, want naast de zouttherapie zelf heb ik ook het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt. Zo zijn er nog velen met mij waar u mee in contact kunt komen in de centrale hal, die vol lof spreken over de HaloClinic, en wat zij voor hen heeft kunnen betekenen.

Extra voordelen

De website haloclinic.nl is zeer overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. Zo kan u met één klik van de muis de pagina bereiken voor het maken van de eerste gratis sessie. Mocht u eerst meer informatie willen opzoeken over de HaloClinic en halotherapie dan kan dat ook zeer gemakkelijk op de website worden opgezocht. Zo bieden zij informatie over alle behandelbare aandoeningen en hoe de zouttherapie daar effect op zal hebben. Ook zijn de regelingen rondom zorgverzekeraars duidelijk uitgelegd. In de kliniek wordt er door professionals tijdens de therapiesessie goed met de cliënt omgegaan en een geweldige service en aandacht verleend. Ik kan deze behandeling echt aan iedereen aanraden die betere kwaliteit van leven wil krijgen ondanks zijn of haar aandoening.

Vaak ,als je niet verder komt bij de dokter of de specialist, kan het ook helpen om toch op zoek te gaan naar alternatieven. Over deze behandeling is daarnaast ook wetenschappelijk aangetoond dat er daadwerkelijk een positief effect is bij luchtweg- en huidaandoeningen.

Studies hebben aangetoond dat de effectiviteit van de Halotherapie 85% – 98% geregistreerd is. Medicatie gebruik kan vaak aanzienlijk verminderd of helemaal gestopt worden na een halotherapie behandelkuur bij HaloClinic Nederland.

Een echte aanrader dus!

Reacties