ProefPark Haarlem gezellig- en druk bezocht evenement, ook zondag 25 augustus nog volop genieten!

Foto: Charles Duijff

De 7e zomereditie van ProefPark Haarlem beleefde zaterdag 24 augustus een zonnige topdag en u kunt ook zondag 25 augustus 2019 in het Kenaupark nog volop daarvan genieten!!

Foto’s Charles Duijff (klik op foto voor uitvergroten)

De weergoden zorgen deze dagen voor garantie van geslaagde evenementen overal in de regio. Zo ook voor ProefPark Haarlem, waar gezinnen en singles, jong en oud zaterdag 24 augustus in het Kenaupark te Haarlem bijeenkwamen voor wat leek op één grote picknick. De picknickmand hoefde niet mee, want rondom het picknickveld was van alles te proeven! De aller kleinste (onderstaand 4 maanden oud) had zo zijn eigen voorkeur voor een drankje. Dat hapje sloeg hij nog even over schat ik in.Van vegetarische Turkse meze naar Koreaanse sushi en van een chorizo worst naar een veganistische burger. Gluten- en lactosevrij, veganistisch, kort geschroeid rood vlees, sharing platters, koolhydraatarm, raw food, lokaal geproduceerd en/of biologisch; you name it en het wordt aangeboden met meer dan 99 verschillende gerechten. Zondag 25 augustus nog een herkansing dus! Voor de jeugd wordt voor animatie gezorgd. Een evenement als dit is niet denkbaar zonder muziek. Daar wordt tijdens het ProefPark ook volop voor gezorgd….  Op een wat groter podium zorgde de formatie Uncle Sue voor swingende funk & soul, voorzien van uitstekend geluid dankzij Headroom, een geluidsbedrijf dat zijn sporen ook in het Haarlemse heeft verdiend. (Hieronder Uncle Sue) De toegang is het gehele weekend gratis en de rest wordt tegen betaalbare prijzen aangeboden. Geen complete maaltijden, maar proeverijen tussen de € 2,50 en € 9,50. Het is het gehele weekend niet toegestaan eigen eten en of drinken mee te nemen naar het Kenaupark, van de opbrengsten aan de bar en foodtruck regelt de organisatie de infrastructuur, artiesten, meubilair e.d. neer en garandeert een volgende editie.

Haarlem.nieuws.nl biedt u wat betreft zaterdag de 24e onderstaande foto-impressie. Veel plezier vast zondag de 25e augustus!

 

Reacties