Ontmoet schrijfster Kinderboekenweekgeschenk Anna Woltz bij De Vries Van Stockum

Foto: Maikel Thijssen Photography

Op zondag 6 oktober komt Anna Woltz, schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk “Haaientanden’ op bezoek bij boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem. Een uitgelezen mogelijkheid voor een Meet&Greet met de schrijfster en het scoren van een handtekening.

De ontmoeting met Anna Woltz is een van de vele activiteiten rond de Kinderboekenweek (van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober) bij de bekende Haarlemse boekhandel. Ook op het programma staan een voorleesfeest, een wetenschapsmiddag, een schrijfworkshop en een yoga-ochtend.

Hieronder het completer programma:

 • Win een vinnig verrassingspakket!
  De auteur van het geschenk, Anna Woltz, bezoekt op zondag 6 oktober om 12.30 uur onze winkel in Haarlem. Dan gaan we haar eens goed aan de tand voelen. Doe je mee? Vraag in de winkel om een haaientand, noteer hierop jouw vraag aan Anna en maak kans op een vinnig verrassingspakket! Anna kiest die middag zelf de leukste vraag als winnaar uit.
 • Voorleesfeest
  Trap de Kinderboekenweek af met Michael Middelkoop. Hij leest voor uit zijn prentenboek Idje wil niet naar de kapper. Met een snoepje en limonade om het extra feestelijk te maken! Woensdag 2 oktober van 11.00 tot 11.30 uur , Leeftijd: 2+, toegang is gratis. Aanmelden via [email protected].
 • Ontmoet Anna Woltz
  Ontmoet de schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk! Maak jouw exemplaar van het geschenk extra bijzonder en vraag Anna om een handtekening. Zij kiest deze middag de winnaar van het vinnige verrassingspakket. Zondag 6 oktober van 12.30 tot 13.30 uur. Toegang is gratis.

  (foto Anna Woltz: Maikel Thijssen Photography)
 • Ontdek Het geheim van de frisbee
  Wist jij dat muggen tussen regendruppels door vliegen? Op deze wetenschapsmiddag in de Kinderboekenweek ga je samen met echte wetenschappers op zoek naar simpele verklaringen voor opmerkelijke zaken. Woensdag 9 oktober van 15.00 tot 16.00 uur . Leeftijd: 10+. Toegang is gratis.
 • Schrijfworkshop
  Alle Roald Dahls in de dop opgelet: Leer hoe je een écht goed verhaal schrijft in deze leuke workshop van Jonne Kramer. Voor € 18,00 krijg je een superleuke schrijfworkshop, iets lekkers en het boek Het Raadsel van de Zee van Jonne (natuurlijk door haar gesigneerd).
  Vrijdag 11 oktober van 16.00 tot 17.30 uur. Toegang: € 18,- . Leeftijd: 9+. Aanmelden via: [email protected]

  (foto: aangeleverd)
 • Kinderyoga
  Rol één van onze yogamatjes uit en ontdek hoe je krult als een cobra. Na de les van Mara Leiblum kunnen de kinderen een tekening maken over hun avonturen. Zaterdag 12 oktober van 10.30 tot 11.30 uur. Leeftijd: 4+. Toegang is gratis.

Locatie: De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27, 2011 GK in Haarlem

Meer informatie over de Kinderboekenweek
Dit jaar staan kinderboeken over voertuigen centraal in de Kinderboekenweek, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. Tijdens de Kinderboekenweek zijn twee speciale uitgaven verkrijgbaar. Het geschenk Haaientanden van Anna Woltz krijg je van ons cadeau bij besteding vanaf € 10,- aan kinderboeken. Het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek André het astronautje op zoek naar Laika, koop je bij ons voor slechts € 7,25. De Gouden Griffel wordt aan het begin van de Kinderboekenweek bekendgemaakt.

(foto: Maikel Thijssen Photography)

Reacties