De Parels en Diga’s van Haarlem blijven goed voor u zorgen!

Foto: Parels Diva

Zoals u niet is ontgaan heeft men de deuren van uw geliefde restaurants voor onbepaalde tijd moeten sluiten. De ‘Parel’ onder de Haarlemse restauranthouders heeft in samenwerking met een evenzo betrokken DIVA de krachten gebundeld en kunnen u thuis voorzien van een heerlijk culinair 3-gangen diner!

Team DIGA en Parels staan natuurlijk achter het genomen besluit en vinden de getroffen maatregelen noodzakelijk om een ieder te beschermen. Zij hopen dat iedereen zijn krachten, kwaliteiten, inzichten en ideeën bundelt, zodat men elkaar kan supporten in deze moeilijke en zware tijd.

Team DIGA en Parels hebben daarom de krachten gebundeld en gaan u thuis voorzien van een heerlijk culinair 3-gangen diner. Zij proberen u niet alleen te voorzien van gerechten maar ook van een Culinaire thuisbeleving alsof u bij hen in het restaurant zit.

Nieuwsgierig? Probeer het!

Maak het diner compleet met een heerlijke wijn en geniet van een gezellige culinaire avond thuis aan uw eigen eettafel met uw partner, gezin of familie.

Steek ook bij u de kaarsjes aan, zet een sfeervol muziekje op en laat u verassen door de gerechten van onze topchefs.

Geniet er van! Met liefde voor u verzorgd door Team DIGA & Parels.
#supportyourlocals

Voor take away kunt u een bestelling plaatsen op de websites van zowel Parels als Diga.  Links van de websites hieronder. Bezorgopties kunnen aangevraagd worden via een DM op Instagram. Voor delivery kunt u terecht op Ubereats en Deliveroo.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd per mail terecht.

Klik hier voor

PARELS

en

DIGA

 

 

Reacties