Wenskaarten zijn weer helemaal ‘in’

Foto: Pixabay

Volgens PostNL zijn wenskaarten weer populair geworden tijdens de huidige corona-crisis. Hoe ervaart u dat? Ontving u recent ook na lange tijd weer eens een lief kaartje, of wellicht wel een paar?

Tekst en foto’s Charles Duijff

We zijn met z’n allen behoorlijk ‘van de kaart’, sommigen zelfs een beetje depri. Niet zo vreemd, wanneer angst, financiële zorgen en onzekerheid toeslaan. Dreigend verlies van je baan wellicht, of erger nog je bent hem al kwijt.

Kaartverkopers spreken van een corona-effect wanneer het gaat om de toename van wenskaarten. Er wordt zelfs gesproken over een verdubbeling van de verkoop daarvan. Onderlinge steun en sympathie worden gelukkig nationaal ‘op de kaart gezet’ Niet alleen een felicitatiekaartje, maar vooral ook kaarten met fleurige kleuren, bloemen en tekeningen, bedoeld voor een hart onder de riem.

Super eenvoudig! Je hoeft niet in te loggen op de computer. Log in via uw dressoir- of bureaulade, waar vast nog wel wenskaarten te vinden zijn. Indien u kinderen heeft, laat zij zelf een kaart maken en schrijven.

Verras niet alleen uw familie, maar doe net als mijn buren…. die gooien nu en dan zomaar vitamientjes voor het hart in de brievenbus. De traditionele bussen…ze zijn er nog steeds gelukkig…

De bezorgers van PostNL? Die gaan er ook voor, ze bezorgen door…wees vooral niet ‘bezorgd’!

Reacties