Haarlem105 brengt Paasviering voor alle inwoners van Haarlem en Heemstede

Foto: Haarlem105

De paasviering is op eerste Paasdag, zondag 12 april, te zien om 11:00 op Haarlem105. Tweede Paasdag, maandag 13 april, wordt de viering herhaald, dan om 10:00.

Veel inwoners van de regio Kennemerland bezoeken jaarlijks ergens in de regio een Paasmis of Paasviering. Vanwege het coronavirus zijn deze bijeenkomsten voorlopig niet mogelijk. Daarom organiseert Haarlem105 dit jaar, in samenwerking met Sint Jacob, een speciale Paasviering op het televisiekanaal van Haarlem105.

Zo kunnen geïnteresseerden alsnog een mooie Paasviering bijwonen, gewoon vanuit de huiskamer, verzorgingstehuis via Haarlem105 TV of waar ook ter wereld via de livestream op internet.

“Het zijn bizarre tijden, voor iedereen. Veel ouderen in onze regio wonen graag een paasviering bij, in een kerk of een kapel in een verzorgingstehuis. Toen Sint Jacob contact met ons zocht om samen een Paasviering te organiseren, voor alle Haarlemmers en Heemstedenaren, wist ik gelijk dat we dit moesten doen”, legt hoofdredacteur Wessel van Opstal uit. “Mooi om te zien ook hoe snel dit idee tot uitwerking is gekomen. Woensdag belde iemand van Sint Jacob om eens te kijken of we hier samen konden optrekken, vrijdag was alles rond en geregeld.”

De Paasviering is op eerste Paasdag, zondag 12 april, te zien om 11:00 op Haarlem105. Tweede Paasdag, maandag 13 april, wordt de viering herhaald, dan om 10:00.

Haarlem105 TV is te ontvangen via onderstaande kanalen:

  • Ziggo TV digitale-tv Haarlem kanaal 36
  • Ziggo TV digitale-tv Heemstede kanaal 43
  • Ziggo TV (kabel) Haarlem kanaal 256
  • Ziggo TV (kabel) Heemstede kanaal 240
  • KPN, Telfort en XS4ALL tv-kanaal 1323
  • Of online via Haarlem105.nl, klik op kijk live.

Naast een Paasviering heeft Haarlem105 op tweede Paasdag ook een speciale radio-uitzending. De hele middag komen Haarlemmers en Heemstedenaren aan het woord over hoe zij Pasen vieren in tijden van corona. Iedereen kan zijn of haar verhaal doen, door te mailen naar [email protected], of even te bellen naar 023-5316161. Alle verhalen en verzoekjes zijn op maandag 13 april welkom.

Reacties