Dennis Jonk in 4 jaar tijd een begrip in Haarlem als ’t om vis gaat

Foto: Dennis Jonk

Het is nog maar vier jaar geleden dat Dennis Jonk zijn viswinkel startte aan het Marsmanplein in Haarlem. Toch lijkt ’t alsof hij nooit is weggeweest, want in die vier jaar is hij een begrip geworden als ’t om vis gaat.

Alle soorten verse vis, maar vooral ook allerlei verse visgerechten, zorgen ervoor dat, vooral in deze tijd van coronacrisis, mensen ook thuis kunnen genieten van hoogwaardige culinaire gerechten op basis van wat de zee te bieden heeft. Maar ook voor de alom bekende, en wellicht meest gegeten visjes, zoals de maatjesharing en de lekkerbek, is men bij (hoe kan ’t anders) Volendammer Dennis Jonk aan het goede adres.

Morgen (of vandaag, het is maar net wanneer u dit leest) 22 april, bestaat de vishandel van Dennis Jonk dus 4 jaar. En dat laat hij niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij viert zijn feestje met mooie aanbiedingen voor zijn vaste… maar ook voor zijn nieuwe klanten. Want laat dit meteen een mooie aanleiding zijn voor hen, die Dennis niet kennen, op feestelijke wijze kennis te maken met zij hoogwaardige visproducten.

In een tijd waarin heel veel ondernemers het ontzettend moeilijk hebben wensen wij Dennis in ieder geval heel veel succes. Dat de afgelopen 4 jaar maar representatief mogen zijn voor de komende 40 jaar.

Hieronder nog een overzicht van zijn feestelijke verjaardagsaanbiedingen.

Reacties