Haarlemse Prinsjesdaglunch gaat door!

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op dinsdag 15 september 2020 organiseert de IKH (Industrie Kring Haarlem) de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. De ALV wordt jaarlijks georganiseerd voorafgaand aan de Haarlemse Prinsjesdaglunch.

Bron Industrie Kring Haarlem: De ALV is van 10.30 tot 11.30 uur bij Hotel Van der Valk in Haarlem Zuid. In augustus volgt de uitnodiging en de agenda voor de ALV, samen met de uitnodiging voor de Haarlemse Prinsjesdaglunch.

Dubbeltje op z’n kant

Het was een dubbeltje op z’n kant. Door de Corona regels en de economische recessie ligt er zware financiële druk op de Haarlemse Prinsjesdag Lunch. Maar het gaat lukken! Met hulp van enkele bedrijven (waaronder Iron Mountain) kan het zakenevenement dit jaar zijn zevende editie krijgen. Wel een editie die iets anders zal zijn door de 1,5 meter afstand. Natuurlijk gelden er enkele Corona-gebonden beperkingen, maar de drie pijlersnetwerken, inhoud en lunch blijven overeind.

Gastencapaciteit:

De gastencapaciteit is door de Corona spelregels (o.a. 1,5 meter afstand en verplicht zitten) dit jaar beperkt. Ons dringende adviesbestel tijdig een of meer tickets, want we zitten eerder vol dan in voorgaande jaren.

Zakenevenement met een ‘oranje tintje’

Gastspreker is dit jaar Bas Jacobs, een bekende econoom, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met de stevige samenwerking van initiatiefnemers Industriekring Haarlem en Kennemer Business zakennetwerk en met de zeer gewaardeerde steun van enkele ondernemers en bedrijven lukt het om het evenement te organiseren.

Het ‘Haarlemse evenement met een knipoog naar Den Haag’ is dit jaar bij Van der Valk Hotel Haarlem op de geheel vernieuwde Haarlem etage (tweede verdieping). ROC Nova College zal in samenwerking met Hotel Haarlem de lunch verzorgen. Dit Top 3 zakenevenement van Haarlem is dus op dinsdag 15 september 2020.

Corona spelregels

Onder de actuele Corona regelgeving en RIVM-adviezen mogen wij dit evenement organiseren. Maar natuurlijk moeten wij allemaal (horecalocatie, organisator, partners en elke gast) die regels en adviezen kennen en nakomen. De belangrijkste zijn:

  • Thuis blijven bij klachten (check de RIVM-omschrijving) en extra alertheid voor risicogroepen (check de specifieke RIVM-adviezen).
  • Virusverspreiding voorkomen (waaronder: 1,5 meter afstand houden, geen fysiek contact, verplicht zitten binnen en buiten, handen regelmatig reinigen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, etc.).

Wij vragen er in deze Corona tijden begrip voor dat wij deze spelregels strak hanteren (vooraf en tijdens het evenement). Niemand mag en wil het virus oplopen of verspreiden. Wij willen het evenement verantwoord kunnen organiseren en niemand wil boetes (390 per persoon en 4.000 per bedrijf). Laten we samen werken aan de gemoedelijke sfeer die er altijd is bij dit mooie, Haarlemse zakenevenement.

Zie ook

Haarlemse Prinsjesdaglunch.

 

Reacties