Haarlem Culinair gaat toch door dit jaar!

Zo was 't voorgaande jaren... dit jaar alleen vast zitplaatsen en voldoende afstand.
Foto: Onno Hulshof

Goed nieuws voor alle lekkerbekken: Haarlem Culinair gaat toch door dit jaar! Wel wordt er met tijd-slots gewerkt om zo de drukte te beperken en het evenement op deze manier coronabestendig te maken.

Bron In de Buurt: Na een periode van onduidelijkheid, in verband met de gevolgen van het coronavirus, is de kogel door de kerk: Haarlem culinair gaat dit jaar door en wel op donderdag 3, vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september.

Aangepast

Net als alle voorgaande edities wordt het evenement op de Grote Markt gehouden, maar toch zal het er dit jaar iets anders aan toe gaan. Bezoekers kunnen nu al een kaartje reserveren voor een tijdslot van drie uur. In die drie uur maken zes verschillende restaurants één gerecht, oftewel ieder restaurant maakt een eigen gang.

Tijd-slots

Bezoekers kunnen op de volgende tijden het evenement bezoeken:

Donderdag:

Van 16.30 tot 19.00
Van 20.00 tot 23.00

Vrijdag, zaterdag en zondag:

Van 13.00 tot 16.00
Van 16.30 tot 19.30
Van 20.00 tot 23.00

Gasten

Op deze manier verwacht de organisatie per tijdslot ongeveer 300 gasten te ontvangen. Het evenemententerrein zal in vakken opgedeeld worden, zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Restaurants

Welke restaurants er dit jaar meedoen is nog een raadsel, maar later op de dag zal dit bekend worden gemaakt. Uiteraard houden we jullie op de hoogte! Heb jij er al zin in? Om in de stemming te komen zie je hieronder een sfeerimpressie van vorig jaar.

Zie ook de website van IN DE BUURT .nl

Reacties