Telstar en ADO’20 komen niet tot scoren

Telstar-selectie in voorbereiding voor nieuwe seizoen

VELSEN-ZUID – Het Noord-Hollandse oefenduel tussen Telstar en ADO’20 is geĆ«indigd zoals het begon: 0-0. De Velsenaren kregen meerdere kansen om te scoren, maar de Heemskerkers hielden knap stand op Sportpark Schoonenberg.

bron: NH Nieuws

Telstar begon de eerste oefenwedstrijd sinds de uitbraak van het coronavirus met een combinatie van testspelers, Jong Telstar-spelers en spelers uit het eerste. Dat leverde in de eerste helft twee grote kansen op. Rashaan Fernandes had de 1-0 op zijn schoen, maar zijn inzet werd gekeerd. Vervolgens zag Sven van Doorm zijn poging van de lijn gehaald worden.

Aan de andere kant moest Abdel El Ouazzane vlak voor rust redding brengen. ADO’20 werd plots gevaarlijk na vrije trap, maar de doelman hield zijn doel schoon.

Na rust stuurde trainer Andries Jonker veelal bekende namen het veld in. Echter kwamen zij ook niet tot scoren. Glynor Plet had de grootste mogelijkheid om de score te openen, maar hij raakte het zijnet.

• Telstar eerste helft: Abdel El Ouazzane, Siebe Vandermeulen, Lynden Leidsman, Gerlison Prudencia, Vincent Regeling, Niels van Wetten, Sven van Doorm, Welat Cagro, Akki Salhi, Redouan Taha, Rashaan Fernandes
  • Telstar tweede helft: Jasper Schendelaar, Frank Korpershoek, Ilias Bronkhorst, Cas Dijkstra, Shayne Pattynama, Sven van Doorm, Roscello Vlijter, Glynor Plet, Marwan El Ouardani, Nick Kaaijmolen, Rashaan Fernandes

Concept programma Telstar van de Keuken Kampioen Divisie
Afgelopen week heeft de KNVB het concept programma van de Keuken Kampioen Divisie bekend gemaakt. Clubs en lokale overheden gaan nu in gesprek met de KNVB om eventuele knelpunten weg te nemen. Het gaat hier dus nog om een concept waarop wijzigingen nog mogelijk zijn.