Atletiekvereniging Haarlem beleeft sportieve- en zonnige clubkampioenschappen

Zondag 20 september 2020 organiseerde AV Haarlem fantastische clubkampioenschappen. Het werd een stralend evenement voor junioren en senioren, met tal van sportonderdelen, zoals hardlopen, speerwerpen, hoogspringen, verspringen, kogelstoten en balwerpen.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Atletiekvereniging Haarlem bestaat sinds 8 oktober 1920 en heeft rond de 250 leden. De club staat voor plezierig trainen & goede prestaties nastreven. (zie ook de website, link onderaan dit artikel)

Alleen maar zonnige gezichten op deze dag De sportactiviteiten vingen aan rond 10:00 uur met hardloopwedstrijden voor senioren, junioren en mini’s. Afhankelijk van de leeftijd werden 100-,  60- of 40 meter gelopen. De behaalde resultaten van de diverse sportonderdelen kunt u terugvinden op de website van AV Haarlem (link onderaan dit artikel) Hieronder doet een dame vast een warming up…. Ook de aller jongsten gaven fanatiek acte de présence…..  Hieronder afbeeldingen van het onderdeel kogelstoten Ook verspringen stond uiteraard op het programma    Je kon hoog of laag springen, maar ook dit was een vast onderdeel…. Het speerwerpen Hieronder in willekeurige volgorde nog meer afbeeldingen van een prachtige sportdag. Bekijk ook het introfilmpje.    WEBSITE AV HAARLEM

 

Reacties