Quick Mediation voor zorgvuldige hulp bij echtscheiding

Foto:

Wanneer u in verdrietige- en stressvolle omstandigheden bent geraakt, bijvoorbeeld omdat u gaat scheiden, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk inzicht krijgt in alle mogelijke gevolgen…

Meestal belandt men door echtscheiding in wat je kunt vergelijken met een rouwproces, terwijl betrokkenen tegelijkertijd worden geconfronteerd met allerlei bijkomende- en dikwijls emotionele regelingen, vooral waar (minderjarige) kinderen zijn betrokken.

Ook al gaat u ervan uit dat u beiden zelf in staat bent alles vreedzaam op te lossen, door de complexiteit van een echtscheidingsprocedure, kunnen gaande dat proces toch conflicten ontstaan. Dat wilt u niet en ook zeker niet voor uw kinderen.

Snel hulp

U kunt misverstanden en conflicten voorkomen door direct zo snel mogelijk deskundige hulp in te schakelen. Als ervaren- en zelfstandig mediator is Richard Verweij gespecialiseerd in het familierecht.

Voor 90% verleent hij ondersteuning bij echtscheidingen, maar Richard biedt ook hulp bij familieconflicten.

Door eigen (werk)ervaring heeft hij al vele conflicten tot een goed einde gebracht. Daarbij stelt hij het “kindsbelang” voorop. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen een ouderschapsplan maakt bij een scheiding met kinderen, maar ook voor een gedegen zorgplan zorgt, waarin alle afspraken duidelijk zijn opgenomen.

Zo kunnen geen misverstanden ontstaan tijdens de toekomstige dagelijkse zorgverdeling, en alle betrokkenen weten duidelijk waar zij aan toe zijn.

Rustgevend voor kinderen

Uit eigen ervaring weet Richard dat adequate hulp ook voor de kinderen erg fijn en rustgevend is, immers, ook zij krijgen helderheid en duidelijkheid hebben over de gevolgen. Wanneer verblijven ze bijvoorbeeld bij welke ouder…

Richard weet zelf als ervaringsdeskundige wat een echtscheiding inhoudt, maar vooral ook hoe je dit respectvol tot een goed einde kunt brengen. Door duidelijkheid en overzicht te creëren, zorgt hij in deze situatie met u samen voor rust en uitzicht voor de toekomst.

Resumé

Het hoge woord is eruit: jullie gaan scheiden, maar wat moet er allemaal geregeld worden? Een echtelijk woning, ouderschapsplan én zorgplan t.b.v. minderjarige kinderen, pensioen, alimentatie, noem maar op.

Veel vragen komen op u af en hier is echt hulp bij nodig!  Nogmaals, Richard Verweij kan u hier van A t/m Z bij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met Richard op voor een geheel vrijblijvend- en gratis intakegesprek als kennismaking!

GA NAAR

Richard Verweij