Nachtafsluiting N205 ter hoogte van aansluiting A9

Foto: Wim Meijer Fotografie

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit aan de verlichting op de Driemerenweg (N205) in Haarlemmermeer. In de nacht van woensdag 4 en donderdag 5 november is de N205 ter hoogte van de aansluiting met de A9 daarom afgesloten. Het verkeer op de N205 wordt tijdens deze werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

(persbericht Provincie Noord-Holland)

Afsluiting N205 ter hoogte van aansluiting A9

Van woensdag 4 november 20.00 uur tot donderdag 5 november 5.00 uur wordt verkeer vanuit Haarlem richting Hoofddorp omgeleid via de A9, waarbij het kan keren bij het Rottepolderplein. Van donderdag 5 november 20.00 uur tot vrijdag 6 november 5.00 uur wordt verkeer vanuit Hoofddorp richting Haarlem omgeleid via de A9, waarbij het kan keren bij het Rottepolderplein. De provincie Noord-Holland zal de omleiding weergeven met behulp van gele bebording.

Werkzaamheden

De provincie Noord-Holland vervangt de verlichting langs de N205. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 26 oktober en vrijdag 6 november. Tijdens drie nachten is het noodzakelijk om de N205 helemaal af te sluiten vanwege werkzaamheden. Dit om de veiligheid van het personeel te waarborgen en de werkzaamheden op dit wegvak sneller te kunnen uitvoeren. Tijdens de overige nachtelijke werkzaamheden aan de verlichting wordt verkeer langs de werkzaamheden geleid.

Meer informatie

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: [email protected]

Reacties