Vanaf donderdag 19 november het hele weekend geen treinen tussen Haarlem en Zandvoort

Foto: Charles Duijff

Volgende week voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor in Zandvoort en Overveen. Dinsdag 17 november beginnen zij met het inrichten van het werkterrein en zondagochtend om 05:00 uur verwacht ProRail de werkzaamheden te hebben afgerond.

(bronnen: Prorail / Zandvoort Inside)

Ter hoogte van de Sophiaweg en PWN-terrein zal het werkterrein op dinsdag tot en met donderdag worden ingericht. Vanaf donderdagavond 22:00 starten de werkzaamheden aan het spoor. Er worden bovenleidingen, kabels en leidingen vervangen en ook de dwarsliggers worden vernieuwd.

Naast enkele geluidshinder zullen ook de spoorwegovergangen Sophiaweg en van Lennepweg worden afgesloten voor voetgangers, fietsers en het wegverkeer. Dit zal van donderdag 19 november 22.00uur tot zondagochtend 05.00uur het geval zijn. Dit geldt ook voor de spoorwegovergang Vondellaan en Haltestraat.

Dienstregeling
Deze werkzaamheden hebben ook effect op de dienstregeling van de NS. Er zullen vanaf donderdag 21:00uur tot en met maandag 02:00uur geen treinen rijden tussen Zandvoort aan Zee en Haarlem. Als alternatief adviseert de NS de bus te nemen. Gevolg is dat de extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten.

 

Reacties