Therapielessen bij Studio 44

Foto:

Studio 44 is een prachtige- en sfeervolle Studio aan de Burgwal in Haarlem, waar verschillende specialisten op het gebied van gezondheid en beweging hun krachten hebben gebundeld, om jou te helpen je gezondheid te optimaliseren.  Kennis, kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan voorop.

Bij Studio44 kan je naast onze reguliere groepslessen en small group Reformer lessen ook semi-privé (in groepjes van maximaal 4 á 5 personen) Therapie lessen volgen.

Na een individuele intake van 60 minuten wordt een speciaal programma opgesteld waarbij er gekeken wordt naar jouw specifieke klachten en/of doelen. Wij bieden Pilates Equipment Therapie (een Pilates Methode) en Critical Alignment Therapie (een Yoga methode).

Pilates Equipement Therapie:

Na de intake kom je in een groepje van maximaal 4 personen en werk je aan je eigen programma. De lessen worden gegeven op:

Woensdag: 17:30 – 18:30 en 19:00 – 20:00
Donderdag: 19:00 – 20:00
Zaterdag: 9:00 – 10:00

We hebben een uitgebreide selectie van kwalitatieve Pilates apparatuur, waaronder: de Cadillac, de Wunda Chair en de Reformer. De Pilates apparatuur maakt gebruik van springveren waarvan de weerstand en de zwaarte kan variëren. Op deze manier wordt iedere oefening afgestemd op jouw jouw lichamelijke behoefte, om je te ondersteunen of juist uit te dagen. De apparatuur en de vele oefeningen helpen je om efficiënter en vrijer te laten bewegen. Het lichaam wordt volledig terug in ballans gebracht en bovendien train je de core musculatuur waardoor deze training ook bijzonder geschikt is bij (rug)klachten.

Meer lezen:

Pilates Equipment Therapy

Critical Alignment Therapie:

Na de intake volg je op donderdag avond de Critical Alignment Therapie lessen van 20:30 – 21:45 in een groepjes van maximaal 5 deelnemers. Bij deze lessen werken we met anatomische precisie vanuit ontspanning met de
zwaartekracht en speciaal ontworpen hulpmiddelen aan mobiliteit, stabiliteit, coördinatie en kracht. De dagelijkse houdingen en bewegingen (als staan, lopen, zitten, bukken en tillen worden weer moeiteloos en prettig. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en transformeert het lichaam terug in naar
zijn natuurlijke stand en vitaliteit.

Deze lessen zijn geschikt voor mensen met diverse klachten, lichamelijk en/of stress gerelateerd of enkel als preventie en houdingscorrectie.

Meer lezen:

Critical Alignment Therapie

Studio44
Burgwal 44
2011 BE Haarlem

WEBSITE klik op

Home

[email protected]

 

Reacties