Roy Schinkel Online Pokerkampioen van Haarlem.

Foto: Pixabay

Op donderdag 3 december werd het Online Pokerkampioenschap van Haarlem georganiseerd. In totaal kwamen er 207 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Na iets meer dan 4 uur werd Roy Schinkel de Online Pokerkampioen van Haarlem.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Roy zich voor de halve finales die in juni gehouden worden. Als hij daar bij de beste 10% eindigt gaat hij door naar de landelijke finale. De finale wordt in juli 2021 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Johan Huisman(2e) en  Willem de Rover (3e) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales, ook werden er nog 10 kwartfinale tickets vergeven.

De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Haarlem is HIER te vinden.

De top 3 van Haarlem:

  1. Roy Schinkel
  2. Johan Huisman
  3. Willem de Rover

Reacties