Luister naar de Talkshow Nieuw in Noord op 4 januari

Foto: Charles Duijff

In Haarlem-Noord gebeurt veel en zijn er steeds meer initiatieven vanuit de buurten. Over alle ontwikkelingen in Noord is er iedere eerste maandag van de maand de Talkshow Nieuw in Noord op de radio. Luister tussen 19.00 en 21.00 uur via FM 89,9, DAB+ digitale radio of www.haarlem105.nl.

De Talkshow wordt uitgezonden vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10. Presentatoren Arno van het Verhalenhuis en Marcel van welzijnsorganisatie DOCK in Noord gaan tijdens de show in gesprek met diverse gasten. Hieronder presentator Arno (L)

Uitzending maandag 4 januari

Luister maandag 4 januari naar een interview met Hanneke Versluys van Geldzorgenvrij en Schuldhulpmaatjes over geldzorgen en er vanaf te komen. En naar Hannah Polman en Simon Evers van de sociaal wijkteams over hun project. Vroeg-signalering voor mensen met beginnende schulden. Hoe werkt dat? En werkt dat? Nieuw is de 2-maandelijkse rubriek Sport in Noord van SportSupport. Wellicht helpt het bij het goede voornomen om (weer) meer te gaan bewegen.
Verder tips over activiteiten in Noord de komende maand. En als afsluiting vertelt Henny Hofstee weer een mooi en passend verhaal.

Uitzending gemist

Heeft u een uitzending gemist? U kunt uitzendingen terugluisteren via www.haarlem105.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de Talkshow Nieuw in Noord vindt u op www.verhalenhuishaarlem.nl.

Reacties