Center Parcs Zandvoort zoekt zeventig housekeeping medewerkers

Foto: Charles Duijff

Center Parcs Park Zandvoort is op zoek naar zo’n zeventig nieuwe housekeeping medewerkers, waarbij als extra stimulans de nieuwe medewerkers direct in vaste dienst komen voor een vast aantal uren en kunnen zij gebruikmaken van alle personeelsvoordelen van het bedrijf. In de komende tijd worden nieuwe medewerkers geworven via verschillende mediakanalen zoals social media en vacaturewebsites.

bron: Center Parcs

Bijzonder

,,Het is erg bijzonder dat we zoveel mensen in zo’n korte tijd zoeken”, vertelt Rian Koster, waarnemend Housekeeping Manager van Park Zandvoort. “We hebben nog niet eerder zo massaal ingezet op werving. Enerzijds komt dit door de sterk gegroeide behoefte aan binnenlandse vakanties, anderzijds doordat we er voor kiezen om vooral met eigen medewerkers te werken in plaats van met externe medewerkers die flexibel ingezet worden.”

Parttime baan

Voor de medewerkers ligt een mooie parttime baan in het verschiet. “Standaard gaat het om twee werkdagen van vier en een half uur per dag: op maandag en vrijdag. Hierdoor is het werk goed te combineren met schoolgaande kinderen. Daarnaast ben je onderdeel van een gezellig team”, zegt Koster. “Het teamgevoel is sterk en regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd, je wordt echt opgenomen in de Center Parcs-familie. Je mag met je eigen gezin ook altijd gebruik maken van de faciliteiten in het vakantiepark, zoals de Aqua Mundo en de binnenspeeltuinen. Het is dus niet zomaar een functie, maar eentje waarbij werk en plezier goed samen gaat.”

Uren bespreekbaar

Voor medewerkers die meer uren en op andere dagen willen werken, is dit bespreekbaar. Regelmatig ontstaan er kansen binnen de Housekeeping op andere afdelingen. Na de sollicitatie kunnen de nieuwe medewerkers doorgaans meteen aan de slag, maar later beginnen is ook mogelijk. Kandidaten kunnen bellen met het park, de receptie zorgt ervoor dat zij worden doorverbonden of teruggebeld. Wie interesse, heeft kan terecht op de vacaturewebsite van Center Parcs.