FilmFest aan het Water: openluchtbioscoop bij Het Veerkwartier in Haarlem

Foto: Aangeleverd

Voor het 6e jaar organiseert Het Veerkwartier samen met Outdoor Cinema ‘Film aan het Water’. Van woensdag 14 tot en met zondag 18 juli iedere avond een andere film.

Stel je voor: De zon gaat bijna onder, de sterren verschijnen aan de hemel, je gaat er lekker voor zitten op een zitzak, strandstoel of eigen meegebracht kleedje. Een magische zomeravond in de frisse lucht met een fijne relaxte sfeer. Buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met het geluid over een koptelefoon en op de achtergrond de schittering van het water van de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn!

Alweer voor het 6e jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema. In dit bijzondere jaar draaien wij 5 dagen achter elkaar een andere film.  De aanvang van de film is iedere avond 21.30 uur. De film start rond 22.00 uur. Wil je vooraf lekker een hapje eten dan kan dat. Je kunt een vegetarische daghap bestellen bij onze buitenkeuken.  Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt.

Films
Door corona is het gekkenhuis in filmrechten land. Outdoor Cinema is druk aan het onderhandelen om tot een mooie filmprogrammering te komen. Durf jij het aan om alvast een kaartje te kopen zonder dat je weet naar welke film je gaat dan krijg je van ons een speciale vroege vogel korting van 2 euro per kaartje. Maandag 5 juli maken de filmprogrammering bekend.

Kaartverkoop: via www.veerkwartier.nl of aan de bar bij Het Veerkwartier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen