Zolder023 opent de Kinderboekenweek met kindercabaret

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Woensdag 6 oktober start de 67ste editie van de Kinderboekenweek met het thema “Worden wat je wilt”. De bekende Haarlemse kids-comedian Wijnand Stomp zal deze middag in Kringloopwinkel Zolder023 de kinderen een spannend verhaal vertellen, passend in het thema van de Kinderboekenweek.

Worden wat je wilt
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Theatershow BURO DE TOEKOMST
Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Stomp wil met zijn theatervoorstelling de kinderen inspireren en zelfvertrouwen geven voor de toekomst. Mister Anansi heeft sinds kort een mobiel baantjesburo voor kids: Buro de toekomst. De telefoon staat roodgloeiend. Er zijn vacatures voor boodschappen hulpen, huisdier oppassers, stoepvegers, afwashulpen en nog veel meer. Mister Anansi test de kids of ze geschikt zijn voor de baantjes. Totdat er een super mega-baantje binnen komt. Wie zal deze baan krijgen? Wil jij het ook weten? Kom dan naar de show van Mister Anansi en zijn BURO DE TOEKOMST!

Bij Zolder023 liggen de mooiste artikelen die allemaal gerelateerd zijn aan een beroep. Ik word al helemaal enthousiast van de winkel en wanneer ik de kindjes deze middag iets kan meegeven is mijn dag geslaagd” aldus Stomp.

Aanmelden
Er zijn twee optredens om 14.45 uur en om 16.00 uur. De optredens duren ongeveer 40 minuten. De GRATIS theatervoorstelling ‘BURO DE TOEKOMST’ is het meest geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Naast de theatervoorstellingen kan er ook worden gedanst. Dans mee op het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen, speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek. Er is limonade voor alle gasten en bovendien heeft Zolder023 tijdens de Kinderboekenweek een leuke actie: 2 kinderboeken halen, de dikste betalen.

Aanmelden kan via de website van Zolder023 of per mail [email protected]

Reacties