Centrum Schalkwijk viert 50e verjaardag

Foto: Centrum Schalkwijk

Op 24, 25 en 26 september viert Centrum Schalkwijk haar 50e verjaardag met heel veel verrassende theater en muziek acts, workshops, winacties en een 50 meter lange taart.

De officiële dag dat Centrum Schalkwijk 50 werd, vond al in het voorjaar plaats, maar in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het vieren van dit mooie jubileum uitgesteld tot nu. Centrum Schalkwijk start de festiviteiten op 24 september en heeft tot het einde van dit jaar nog heel veel mooie en feestelijke activiteiten en acts voor alle bezoekers in petto.

Op 24 september wordt afgetrapt met de Grote Jubileum Kassabonnen actie waarbij bezoekers vier weken lang door hun kassabonnen in te leveren kans maken op een prachtige hoofdprijs voor zichzelf én een aanverwante prijs voor 50 buren, de creatieve workshop Gouden Boeken (vooraf aanmelden, zie https://centrumschalkwijk.nl/evenementen/workshop), live muziek, een karikaturist, een trakterende, rolschaatsende roze dame en een expositie.

Burgemeester snijdt 50 meter lange taart aan
De dagen erna gaan we met door nog veel meer activiteiten met zaterdag 25 september als hoogtepunt. Op deze dag snijdt Burgemeester Jos Wienen om 12.30 uur 50 meter lange verjaardagstaart aan.

Voor het complete programma: https://centrumschalkwijk.nl/evenementen/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen